Λίγα λόγια για εμένα και το κέντρο

Σοφία Δελλαπόρτα - Προφίλ

Η Σοφία Δελλαπόρτα γεννήθηκε το 1992 στην Κέρκυρα. Είναι απόφοιτη από το Ανώτερο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καλαμάτας και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έχει πολυετή κλινική εμπειρία πάνω στο κλάδο της λογοθεραπείας και ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα διαταραχών του λόγου καθώς και με διαταραχές σίτισης - κατάποσης. Έχει ασχοληθεί κλινικά με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, εφήβους και ενήλικες.

Το κέντρο είναι ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης διάγνωσης και αποκατάστασης. Προσεγγίζουμε με ευαισθησία και σεβασμό τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών τους. Είμαστε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια και τα άλλα πλαίσια που αφορούν το παιδί ( π.χ. σχολείο) έτσι ώστε να πετυχαίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρούμε το παιχνίδι ως το φυσικό μέσο έκφρασης και επικοινωνίας του παιδιού που αβίαστα οδηγεί στην προσωπική και κοινωνική του ανάπτυξη. Δημιουργούμε μία σχέση ασφαλείας και αποδοχής.
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι ότι το κάθε άτομο αποτελεί μία μοναδική προσωπικότητα, για αυτό και τα προγράμματα είναι πλήρως εξατομικευμένα. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες κατοίκων σε άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν.


Προφίλ - Σοφία Δελλαπόρτα
crossmenuarrow-right-circle